lørdag 20. desember 2008

Artsy utfordring#2

Ukens utfordring var å lage en tag eller et kort inspired by Tim Holtz.
Bakgrunnen er laget med Lumiere i fargene Pearl Blue, Pearl White og Pearl Violet som er spredt over med kredittkort. Tekst og border stemplet med StazOn, i hjørnene varmembosset med embossing powder Metallic Gold. Papirbiten med noter er limt på bakgrunnen og jeg spredt Pearl White(Lumiere) over den. Blomst(stempel fra Paper Inspirations) er varmembosset på den. Sommerfugel er stemplet med StazOn på en papirbit og dekket med Diamond Glaze.
Я продолжаю делать открытки в новых для меня техниках. Здесь я сделала фон используя фотобумагу и акриловые краски с перламутром Lumiere "Pearl Blue", "Pearl White", "Pearl Violet", я нанесла несколько капель краски и размазала их старой кредитной карточкой(толстый пластик и подходящий размер). Держите кару как можно параллельнее бумаге. Затем я проштамповала текст изоры, потом приклеила кусочек нотной бумаги и загрунтовала его краской, используя туже технику. После просушки штампонула цветок способом горячего эмбоссинга. Также использовала горячий эмбоссинг в некоторых местах узора. Бабочка приклеена на подушечках с клеем(двухстороняя клеевая основа).

7 kommentarer:

 1. Wow this is stunning.
  Unbelievable card.

  SvarSlett
 2. Kjempeflott kort! Lekker bakgrunn, og jeg tenker nok den skimrer fint... :-)

  Takk for at du ble med på utfordringen! Og det er klart det er godtkjent!

  SvarSlett
 3. Super flot tag, rigtig tim Holtz stil

  SvarSlett
 4. This looks great, love the colour

  SvarSlett
 5. Så utrolig lekkert kort! Her har du brukt en spennende teknikk igjen! Kjempebra at du ble med på utfordringen!

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Bakgrunnspapiret som jeg har brukt på Sukkersøttkortet er fra et svensk firma som heter Dekorativ Design. Hvis det er bakgrunnspapiret jeg bruker på de fleste andre kortene mine er det et akvarellpapir i 550g som jeg kjøper i butikker som selger materiell til kunstnere. Disse maler jeg og dekorerer selv. Det tåler utrolig mye når det er så tykt.

  SvarSlett
 6. Lisa, Dette er bare så elegant og nydelig! Jeg elsker den dekorative hjørner, det fiber og måten du har designet hele kortet! Jeg definitley følgende bloggen din. Jeg elsker din kreativitet!

  SvarSlett
 7. Like the colours on your background.

  SvarSlett